محصولات برودتی کوهسار
تونل انجماد

تونل انجماد انجماد بیشتر در صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی استفاده می گردد.
تونل های انجماد با آخرین تکنولوژی روز دنیا و با استفاده از کمپرسورهای دو مرحله‌ای Bitzer (Two Stage) یا DWM و بهترین بونیت و اواپراتورهای ایرانی، کنترلرهای اروپایی و مبردهای جدید محافظ لایه ازن(R404a) جهت ایجاد دمای -40° سانتیگراد ساخته می‌شوند.

تونل انجماد
تونل های خنک کن خطی افقی

این تونل ها در واحدهای مختلف صنایع غذایی مانند شیرینی و شکلات، بیسکوییت و ویفر و بسته بندی سبزیجات جهت خنک کردن محصول تولیدی طراحی و ساخته می شوند.


تونل انجماد
محصولات مرتبط